Waar ben je naar op zoek?


Barista workshops

Wie wil nou niet imponeren met zijn barista skills? Dit kun je natuurlijk alleen als je de allerbeste technieken beheerst. Die leren de barista’s van Op Kop Koffiebranders je graag! We geven aan fanaten diverse barista-workshops en barista trainingen.

Op interactieve wijze brengen wij je op vlieghoogte voor al je ‘need to know’. Of het nu een introductie is, gevorderde technieken of master skills betreft, we willen bijdragen aan jouw koffie-encyclopedie. Alvast een geheimpje… Je raakt nooit uitgeleerd!

 

 

Thuisbarista workshop

Wordt de koffie-expert die je altijd al wilde zijn met onze thuisbarista workshop! Of je nu een koffieliefhebber of professional bent die zijn kennis wil verdiepen en vaardigheden wil verbeteren, onze workshop is ontworpen om jouw te helpen en je koffie-ervaring naar een hoger niveau te tillen.

Onze workshop wordt gegeven door barista’s met jarenlange ervaring. Je leert hoe je de perfecte espresso, cappuccino of latte macchiato maakt, melk op de juiste manier schuimt en je eigen koffie-creaties maakt.

Kortom, een hands-on workshop waarmee je de geleerde vaardigheden thuis kunt toepassen. Meld je aan en ontdek hoe je jouw koffie-ervaring naar een hoger niveau tilt.

Introductie workshop koffie

Dé introductie workshop voor de liefhebber en professional in de koffiebranche! Verdiep je kennis en verbeter je vaardigheden, deze workshop maakt het mogelijk. Leer de koffiewereld kennen.

Onze workshop wordt gegeven door ervaren koffiespecialisten en laat je kennismaken met de koffiebranche. De herkomst van koffiebonen tot de verschillende zetmethoden, je leert alles wat je wilt weten over koffie.

Leer hoe je koffie kunt proeven en analyseren, de juiste technieken gebruikt voor het zetten van een perfecte kop koffie en hoe je unieke koffie-creaties maakt. Onze workshop is hands-on en zorgt dat je de geleerde vaardigheden direct toepast in de praktijk.

Schrijf je in voor onze introductie workshop voor de koffiebranche en laat je meenemen in de fascinerende wereld van koffie. De koffiespecialisten kijken er naar uit om je te ontmoeten!

Meld je aan voor één van de workshops

 


  Barista trainingen

  Basis

  De basistraining is bedoeld om de benodigde vaardigheden te leren voor het maken van een professionele koffie.

  Geschiedenis en kennis: je wordt meegenomen in de verschillende soorten koffie en het verbouwen, plukken en verwerken van koffiebonen.
  Extractie: je leert koffiezetten met een espresso-machine, chemex en meer.
  Etikettering: beschrijf je koffie en zorg dat gasten koffie drinken die past bij hun wensen.
  Presentatie: professioneel presenteren en je koffie versieren met melkdruppels en andere decoraties.

  Gevorderd

  Leer hoe je goede koffie maakt in een drukke koffiebar en de juiste hoeveelheid koffie maakt voor grote groepen.  Ook leer je om te gaan met gasten en professioneel koffie serveren.

  Masterclass

  Laten we samen de wereld van koffie ontdekken!

  Wij zijn zo enthousiast om onze kennis met je te delen tijdens onze exclusieve masterclass. Van de beste koffieboonsoorten tot de juiste technieken voor het zetten van de perfecte kop. We behandelen alles om jouw koffie-ervaring naar een (nog) hoger niveau te tillen.

  Onze masterclass wordt gegeven door gepassioneerde koffiespecialisten. Je krijgt de kans om verschillende koffiesoorten te proeven, te leren over de herkomst van koffiebonen en ontdek hoe je de perfecte koffie zet met een Chemex of andere populaire zetmethoden.

  We nodigen je van harte uit om deel te nemen aan onze masterclass en samen met ons te genieten van de koffiewereld.

  Schrijf je in en geef jouw ervaring een boost!

   


   Chat openen
   Kunnen we je helpen?
   Hoi! 👋 Kunnen we je helpen?

   Blijf op kop!


   Laat je gegevens hieronder achter en blijf op de hoogte van nieuwe producten, aanbiedingen, nieuws en meer!